Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Σκοτεινές Μέρες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ( Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου) :ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

Εντελώς αναπάντεχα, μέσα στη ρουτίνα της ζωής του, ο Έκτορας -ο πρωταγωνιστής του βιβλίου- βρίσκεται να ακροβατεί ανάμεσα σε δυο παράλληλους κόσμους· στον πραγματικό κόσμο και έναν άλλο, φαινομενικά ίδιο με τον δικό του, αλλά σκοτεινό και παράξενο.
Δύο απρόσωποι φρουροί, ένας παράφρων δαίμονας, μία σειρά από δεκάδες νέους φυσικούς νόμους και μία μοναχική γυναίκα θα τον οδηγήσουν σε δύσκολες αποφάσεις, μέσα από μία κούρσα διαφορετικών εποχών. Θα καταφέρει να βρει τις απαντήσεις στην απρόσμενη αυτή τροπή της ζωής του; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ: Ολοκληρώνοντας την ανάγνωση του εν λόγω βιβλίου, άρχισα να ελπίζω στο μέλλον της ελληνικής βιβλιογραφίας, και συγκεκριμένα στην κατηγορία-θεματολογία του φανταστικού και τρόμου.
Ήταν πολύ καλό. Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν και ότι είναι το πρώτο εγχείρημα του συγγραφέα, τότε έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ίσως κουράσουν οι λεπτομερείς περιγραφές των τοπίων, αλλά ταυτόχρονα βοηθούν τον αναγνώστη να βιώσει και να συμπορευτεί μαζί με τον πρωταγωνιστή του βιβλίου. Αποζημιώνουν η πλοκή, η υπόθεση, η εξέλιξη και φυσικά το τέλος!!!! Το λάτρεψα το τέλος!!!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7 - 7,5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.